Iniciem les accions de transferibilitat i replicabilitat

El projecte LIFE MIDMACC es planteja passar d’una transferència a través exclusivament de la comunicació, difusió i informació, a la transferència per al desenvolupament d’un treball conjunt entre agents que permeti avançar en les possibilitats reals de replicabilitat, i així enfortir les activitats proposades pel projecte, i l’activació d’agents institucionals i del territori en els tres àmbits de treball. La transferibilitat suposa identificar les pràctiques de gestió adaptativa del paisatge que millor s’ajusten a altres zones de mitjans muntanya per així poder replicar-les. Proporcionarem suport en els aspectes tècnics i de planificació que implica la replicació d’aquestes pràctiques en altres tres zones europees de muntanya mitjana, promovent al mateix temps la transferència de coneixements mitjançant l’organització de tallers demostratius i visites de camp.

Amb aquest objectiu hem realitzat un Pla de Transferibilitat i Replicabilitat que permeti multiplicar l’impacte del coneixement generat a través del projecte. Recentment hem produït aquest interessant vídeo per presentar les nostres activitats de Transferibilitat i Replicabilitat i per invitar-vos a participar al nostre pla.

Participa al nostre pla de replicabilitat i transferibilitat!