Presentació del projecte LIFE MIDMACC al Seminari sobre recursos hídrics a les regions de muntanya mediterrània de la Universitat d’Amsterdam

L’Estela Nadal, investigadora de l’Institut Pirenaic d’Ecologia (IPE, un centre de recerca que pertany al Consell Superior d’Investigacions Científiques-CSIC), un dels beneficiaris del LIFE MIDMACC, va presentar el projecte al Seminari sobre recursos hídrics de les regions de muntanya mediterrània a la Universitat d’Amsterdam el 3 de febrer de 2020. El seminari va comptar amb la participació de 30 assistents del departament d’Ecosistema i paisatge dinàmic (ELD) del Institut de Biodiversitat i Dinàmica dels Ecosistemes (IBED-UvA). Estela Nadal va dissertar sobre “El destí (o no) dels recursos hídrics a les zones de muntanya mediterrànies en un context de canvi global” i va presentar els objectius, activitats i resultats esperats del projecte LIFE MIDMACC.