3a reunió del Comitè Regional d’actors del projecte a La Rioja

El passat 3 de març de 2022, a través de canals telemàtics, es va celebrar la 3a reunió del Comitè Regional d’Actors del projecte a La Rioja. Hi van participar-hi setze assistents de diferents entitats i institucions. La jornada va tenir tres parts principals: una presentació dels avenços del projecte al seu segon any d’execució, una presentació del primer esborrany d’anàlisi de la Vulnerabilitat de la mitja muntanya riojana als impactes de canvi climàtic, desenvolupada per l’OCCC, i una part final participativa, on els actors van poder contribuir, modificar, ampliar i validar aquesta avaluació, així com identificar zones del territori on aquests impactes i riscos identificats ja estaven ocurrent. Finalment, els actors van prioritzar què riscos esperen que siguin més notables a les zones de muntanya mitja de La Rioja.