3a reunió del Grup de Treball Supra-Regional

El passat 28 d’abril de 2022 es va celebrar de manera virtual la tercera reunió del Grup de Treball amb 8 representants de tots tres territoris participants al projecte: Catalunya, Aragó i la Rioja.

La sessió es va dividir en tres part, després de la presentació inicial dels participants. La primera part va incloure la presentació de l’avaluació de la vulnerabilitat de les zones de mitja muntanya, elaborada pel projecte. Els participants van poder contribuir i validar aquesta última versió del document. La segona part va incloure una presentació sobre l’exemple d’èxit de les parcel·les pilot de vinya en el Cap de Creus (Catalunya) com a punt d’extinció d’incendis, que va ser presentada per un dels actors del projecte, Anna Espelt, propietària del Celler Espelt. L’última part va consistir en la presentació d’una Iniciativa Política Europea que es farà pública a Brussel·les el 31 de maig de 2022.