Article:”Experts pirenaics i europeus tracten sobre el canvi climàtic i global als territoris de mitja muntanya”

Un article que resumeix el Seminari Europeu sobre la gestió dels paisatge i l’adaptació al canvi climàtic, organitzat pel projecte LIFE MIDMACC el 7 de juny de 2021.

L’article explica que al voltant de 100 experts es van reunir en un format telemàtic per al primer Seminari de Transferència i Replicabilitat del projecte europeu LIFE MIDMACC. L’objectiu de la reunió va ser discutir sobre la gestió del paisatge de mitja muntanya per reduir la seva vulnerabilitat al canvi climàtic i global. Els participants pertanyen a cinc països membres de la Unió Europea i també hi havia representants de les set zones pirenaiques, així com la participació d’Euromontana (Associació Europea de zones de muntanya) i altres entitats. La reunió va tenir lloc paral·lelament a l’estudi i la negociació dels detalls de l’aplicació de la Política Agrícola Comuna (PAC) per al període 2021-2027, i es van debatre mesures específiques que podrien incloure’s en ella.

L’article es pot consultar aquí: https://rondasomontano.com/revista/160981/expertos-pirenaicos-y-europeos-tratan-el-cambio-climatico-y-global-en-los-territorios-de-media-montana/